Prodej bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Rýnovická, 101 m2

Rýnovická, Jablonec nad Nisou

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Představuji vám exkluzivní nabídku bytu 3+1 s celkovou plochou 127,6 m² (byt, komora, dílna), situovaného ve skvěle dostupné lokalitě Rýnovická v Jablonci nad Nisou. Tento byt se nachází v cihlovém domě s celkovým počtem pouze tří bytových jednotek, což zajišťuje klidné prostředí, ideální pro váš nový domov.

Byt je podkrovní, což mu dodává jedinečný charakter plný světla a prostoru. Dispozice 3+1 je ideální pro rodinu nebo pro ty, kteří potřebují extra prostor pro práci z domova či koníčky. Celková plocha bytu 101,7 m² nabízí dostatek prostoru pro komfortní život.

Byt, do kterého se vstupuje vlastním vchodem, je prostorný a dobře uspořádaný. Po otevření dveří vás přivítá útulná pracovna/šatna, která se nachází v mezipatře. Tato místnost disponuje dostatkem přirozeného světla díky oknu umístěnému na jedné ze stěn. Vestavná skříň poskytuje dostatek úložného prostoru na uložení oblečení a dalších věcí.

Po schodech se dostaneme do podkroví, kde se nachází velká hala. Tato místnost je multifunkční a slouží jako společenská místnost, nebo se může stát dětským pokojem, nebo pracovnou. K dispozici je i velký úložný prostor v šikmině. Ve středu bytu se nachází prostorná ložnice.

Dalšími místnostmi v bytě jsou obývací pokoj a kuchyně, které jsou propojeny, což vytváří otevřený a prostorný prostor. Velká koupelna je vybavena rohovou vanou. K dispozici je také samostatná toaleta. Celkově je tento byt prostorný, dobře organizovaný a nabízí ideální kombinaci soukromí a společenských prostor.

V roce cca 2008 prošel byt rekonstrukcí, díky čemuž je v dobrém a udržovaném stavu (dřevěná eurookna, elektřina v mědi, kvalitní kuchyňská linka, koupelna s rohovou vanou). Přestože je potřeba vyměnit koberce a natřít okna, je byt vhodný k nastěhování a nabízí skvělý základ pro realizaci vašich představ o dokonalém domově. K bytu jsou nově udělané také podružné měřáky na elektřinu a vodu, což vám umožní mít plnou kontrolu nad vašimi náklady na bydlení.

Lokalita v Rýnovické ulici v Jablonci nad Nisou je dalším z mnoha plusů této nabídky. Nabízí bydlení s výbornou dostupností do centra města, obchodů, škol, a zároveň blízkost přírody a sportovních aktivit. Ať už jste milovníkem turistiky, cyklistiky nebo zimních sportů, vše máte na dosah ruky.

K bytu je zajištěné parkování formou pronájmu garáže, nebo je možnost pronajmout i další parkovací stání. Parkování zdarma je k dispozici v okolních ulicích.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli, co všechno tento byt nabízí. Těším se na vaši návštěvu a jsem připravena odpovědět na veškeré vaše dotazy.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Rýnovická, Jablonec nad Nisou
ID
420240040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
101 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Anežka Bauerová

Anežka Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti