Pronájem bytu 2+kk, Teplice, Duchcovská, 64 m2

Duchcovská, Teplice

13 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie + kauce 2x, nehradíte provizí RK)

Doporučené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku dispozice 2+kk (64 m2) ve zvýšeném přízemí secesního bytového domu v těsné blízkosti centra Teplic. Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací splňující současné požadavky na moderní bydlení navržené architektem. Zároveň byl zachován původní charakter palácového činžovního domu z počátku 20.století. Dům splňuje nejnovější požadavky na bezpečnost obyvatel a požární bezpečnost.

Při rekonstrukci bylo myšleno na snížení energetické náročnosti pro nižší provozní náklady (nová okna, kotle, zateplení fasády, úsporné osvětlení, nové vchodové dveře) -energetický štítek budovy bude aktualizován.

Dům je vybaven moderními technologiemi srovnatelnými s vybavením novostaveb (internet, televize, domovní telefon, přístupový systém, kamerový systém, EZS s protipožárním systémem).

Byt je prostorný, interiér elegantní, funkční a nadčasový. Byla použita univerzální neutrální paleta barev. Vnitřní řešení bytu odpovídá moderním trendům v bydlení, vybavení bytu je na vysoké úrovni. Dispozici tvoří obytná místnost s kuchyní, prostorná ložnice situované do klidné části vnitrobloku, úklidová komora, šatna, koupelna s toaletou. Kuchyňská linka na míru je vybavená novými elektrospotřebiči v záruce.

V nabídce jsou v tomto domě se dokončují se 2 podkrovní bytové jednotky dispozice 2+kk (66 m2 a 64 m2).

Parametry bytu

Cena
13 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie + kauce 2x, nehradíte provizí RK
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Duchcovská, Teplice
ID
N1677
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
298 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Freedům reality

Freedům reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Teplicích?

Podobné nemovitosti