Prodej rodinného domu, Horní Beřkovice, U Rybníka, 290 m2

U Rybníka, Horní Beřkovice

6 695 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 906 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horních Beřkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji starší vesnický rodinný dům s vejminkem a pěknou zahradou v obci Horní Beřkovice, okr.Litoměřice. Jedná se o vesnické stavení stojící na návsi u rybníka v klidné části obce. Dům je ihned obyvatelný a nabízí dostatek prostoru pro větší rodinu, případně s možností vícegeneračního bydlení. Na pozemku o celkové výměře 1030m2 se dále nachází samostatně stojící zděný "vejminek" a klasický skleník. Vlastní rodinný dům a jeho využití vychází z jeho obdélníkového uspořádání. Dispozice hlavní obytná část: přízemí - vstupní veranda, vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, samostatné WC, koupelna a ložnice. Po schodech vstup do 1.patra. Zde velká společná lobby a dva prostorné dětské pokoje. V druhé části přístupné samostatně ze zahrady se nachází malý byt 1+1 ideální na vícegenerační bydlení pro rodiče. El.: 230/400V, voda - VVŘ + velká retenční nádoba na dešťovou vodu, kanalizace - obecní, topení - ústřední plynové, plyn na vaření, TUV - bojler. Dům je ihned obyvatelný nicméně je nutno počítat s dalšími drobnými investicemi zejména do vzhledu fasády a mobiliáře zahrady.

Obec Horní Beřkovice se nachází na Podřipsku v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji asi 7 km jihovýchodně od hory Říp a 10 km jihovýchodně od Roudnice nad Labem. Žije v ní 959 obyvatel. Najdete zde základní občanskou vybavenost např. obchod s potravinami, restauraci, knihovnu, poštu, základní a mateřská škola, bohatý spolkový život...atd.) Vlakové a autobusové spojení s Prahou, autem 36km okraj Praha - Ďáblice.

Parametry domu

Cena
6 695 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
U Rybníka, Horní Beřkovice
ID
TR13867
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1030 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin  Dědek

Martin Dědek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horních Beřkovicích?

Podobné nemovitosti