Prodej pozemku pro bydlení, Kostěnice, 1575 m2

Kostěnice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kostěnicích

Informace k pozemku

Hledáte stavební pozemek v blízkosti Pardubic nebo Chrudimi? Nemůžete nic kloudného sehnat? Tak tu pro Vás máme ne jeden, ale rovnou dva krásné pozemky s jednoduchou stavební situací na velmi zajímavém místě v obci Kostěnice. Pozemky mají oba podobnou výměru kolem 1600 m2 a jsou přímo vedle sebe!

Jedná se o prodej pozemku parc. č. 157/1 o výměře 1575 m2 a parc. č. 157/2 o výměře 1640 m2 (viz. mapka z katastru v galerii) - oba za stejnou cenu uvedenou v tomto inzerátu. Pozemky byly konzultovány přímo s naším architektem, který vypracoval situační studii umístění budoucích domů s ohledem na územní plán, řešení parkování, a další. Vizualizace jsou sice pouze orientační, ale byly vytvořeny na základě studie územního plánu, aby byly navržené domy podobné budoucí možné realizaci. Z hlediska ÚP se jedná o plochu určenou k bydlení v rodinných domech (maximálně 2NP + podkroví). Koeficient zastavěnosti činí krásných 40 %. Díky rovinatému terénu a jednoduchému připojení na inženýrské sítě vidíme v pozemku velký potenciál a zajímavost pro budoucí výstavbu rodinných domů. Můžete koupit oba pozemky dohromady, v takovém případě lze jednat o cenovém zvýhodnění.

Součástí prodeje bude zároveň pozemek (nebo jeho část) parc. č. 150/3 - vodní plocha, nacházející se na konci obou pozemků. V případě prodeje obou pozemků jednomu majiteli se pozemek prodá v aktuálním stavu na katastru, bez dělení. Pokud každou parcelu koupí jiný majitel, proběhne rozdělení tohoto pozemku cca v polovině a ke každému ze stavebních pozemků bude součástí prodeje i patřičná polovina tohoto pozemku.

Řešené pozemky jsou v blízkosti přípojek technické infrastruktury (plyn, elektro, telekom. síť, vodovod). Dle ÚP není pro tuto část obce vybudována kanalizace, likvidaci splaškové a dešťové vody si tedy řeší každý po vlastní ose formou ČOV, jímek, apod.

Obec Kostěnice se nachází cca 10 km od Pardubic, 12 km od Chrudimi a 3 km od Dašic. Občanská vybavenost je tedy především v těchto blízkých městech a Vy si můžete užívat poklidného života na krásném velkém pozemku, kde můžete mít vše, co jste si kdy přáli. Bazén, jezírko, pergolu, zvířátka, květiny, čerstvý vzduch a spoustu dalšího! Velmi zajímavý je i blízký nájezd na dálnici D35, přes kterou se krásně dostanete například do Hradce králové za necelých 30 minut!

Budu se na Vás těšit osobně nebo jakkoliv jinak!
Matěj Dachovský - Váš realitní makléř pro Pardubický a Královéhradecký kraj

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Kostěnice
ID
RD2409
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1575 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kostěnicích?

Podobné nemovitosti