Prodej rodinného domu, Olší - Litava, 152 m2

Olší, Litava

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a služeb)

Doporučené firmy v Olší

Informace k domu

Hledáte klidné místo pro bydlení nebo rekreaci?
Je vašim snem bydlet v dosahu přírody, a přesto mít město v dojezdové vzdálenosti?
Nabízíme vám nemovitost, která může sloužit jako rodinný dům nebo velká chalupa k celoročnímu užívání.
Dle ústního sdělení majitele byl původní dům postaven kolem roku 1930 a probíhala zde pouze běžná údržba. V roce 1972 byla provedena nástavba 2.NP. Poslední rekonstrukcí v roce 2010 byla výměna oken za plastová okna s izolačním dvojsklem. Část domu a hospodářské budovy je podsklepena (kotelna, sklad na dřevo nebo uhlí, sklep na uskladnění ovoce nebo zeleniny).
Vstup do domu - 1.NP: chodba, spíž, kuchyně, sociální zařízení, tři pokoje a schodiště do 2.NP. Zde jsou dva pokoje, kuchyně a velký půdní prostor. Pod střechou s pálenými taškami se nachází půdní prostor, který nabízí možnost vybudování zajímavého podkrovního pokoje.
Dům je napojený na obecní vodovod (má i vlastní studnu), elektrickou energii a kanalizaci. Vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva. V kuchyni je sporák s troubou na dřevo. Průkaz energetické náročnosti: G – průkaz zatím nebyl vyhotoven.
Na pozemku se dále nachází garáž, bývalé chlévy a stodola s dílnou. Na zahradě je skleník k pěstování širokého druhu zeleniny.
Celková plocha pozemku má výměru 970 m2.
Tuto nabídku ocení klienti, kteří upřednostňují okolní přírodu a klid, místo ruchu velkých měst.
Litava je vesnice, část obce Olší v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nachází se v Hornosvratecké vrchovině, na okraji přírodního parku Svratecká hornatina, asi 2,5 km na jihovýchod od Olší. Kolem vsi prochází silnice II/385 Brno – Nové Město na MOravě. Žije zde 102 obyvatel. O aktivity v obci se mimo jiné stará i místní myslivecká organizace. Okolí obce nabízí spoustu turistických a cykloturistických tras. Dopravu zajištují autobusy IDS JMk.
U naší společnosti je možné zdarma využít služeb poradce, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a služeb
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Olší, Litava
ID
22228
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
167 m2
Plocha nemovitosti
970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Pavelka

Milan Pavelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olší (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti