Prodej rodinného domu, Chožov, 55 m2

Chožov

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chožově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

K prodeji si vám dovoluji nabídnout dům s kouzelnou zahradou, velmi prostornou stodolou, velkorysým sklepem, dílnou a pokojem pro hosty v obci Chožov, pouhých 10 minut jízdy od města Louny, v Ústeckém kraji.

Dům má 2. nadzemní podlaží – přízemí domu o dispozici 2+1 se skládá z obývacího pokoje, kuchyně s jídelní částí, pokoje, koupelny a předsíně. Celková užitná plocha přízemí má cca 55 m2. Podkroví o velikosti 77 m2 je připraveno na vybudování dalších obytných místností, které můžete přizpůsobit svým potřebám.
Přímo naproti domu se nachází velmi prostorná stodola (cca 68 m2), kterou můžete jako stodolu ponechat, nebo z ní vytvořit například společenskou místnost. Přímo pod stodolou je umístěn velkorysý sklep o velikosti 10 m2, ideální pro skladování potravin či jiných věcí. Ze západní strany stodoly je vstup do dílny. A pokud by vám scházelo místo, kam se na chvíli „zašít“ a mít svůj klid, přímo nad dílnou se nachází samostatný pokoj, který byl zamýšlen jako pokoj pro hosty. Dílna i pokoj jsou o velikosti cca 18 m2.

Zahrada mezi domem a stodolou o velikosti 270 m2 je plná ovocných stromů a keřů a vytváří tak kouzelnou atmosféru. Na zahradě se je navíc umístěna terasa pro letní grilování. A jako bonus k tomu všemu je součástí další zahrada přes ulici o rozloze 446 m2, kterou můžete využívat na pěstování, či si zde postavit například altánek pro relaxaci.

V roce 2000 proběhla v domě rekonstrukce – nová elektřina v mědi, voda, nový komín. Střecha hlavního domu je nová cca 10 let, střecha stodoly 4-5 let. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev vody je pomocí karmy, vytápění na tuhá paliva. Dům je z roku 1913 a zdivo domu je z čediče a opuk.

Obec Chožov si ponechala si svůj specifický vesnický ráz, první zmínka o ní je již z roce 1057, nachází se na jižní hranici CHKO České středohoří. V obci najdete potraviny, kostel a autobusovou zastávku. Město Louny je vzdáleno 9 km, do Prahy je to cca 1 hodina cesty. V okolí je plno míst pro víkendové výlety – Chožovská hora, vrch Oblík, přírodní památka Třtěnské, stráně Rozhledna Stříbrník nebo výrazná trojvrcholová hora Raná.

Pro další informace a pro domluvu prohlídky, prosím, zareagujte online, ozvu se vám zpět následující pracovní den.

Možnost financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám naši specialisté zdarma pomohou.

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Chožov
ID
0020-NP08951
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
911 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Natálie Simeonovová

Ing. Natálie Simeonovová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chožově?

Podobné nemovitosti