Pronájem bytu 2+kk, Sezimovo Ústí, náměstí Tomáše Bati, 53 m2

náměstí Tomáše Bati, Sezimovo Ústí

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Sezimově Ústí

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk s lodžií, sklepní místností a výtahem, vlastní parkovací místo, náměstí Tomáše Bati, přímo v centru Sezimova Ústí.
Nabízíme exkluzivně do pronájmu nový světlý byt cca 53 m2, který se nachází ve třetím patře nově dokončeného bytového domu, s výtahem, stojícího přímo na náměstí, v centru města Sezimova Ústí. Byt má velká plastová okna, vinylovou podlahu v pokojích a na chodbě, dlažbu v koupelně s WC. Veškeré vybavení je vyrobeno na míru: kuchyňská linka s vestavěnými elektro spotřebiči (horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, digestoř) klimatizační jednotka. V chodbě vestavěné skříně.
Dispozice: obývací pokoj s kuchyňskou linkou cca 21 m2, ložnice cca 12 m2, předsíň cca 7 m2, koupelna s WC a sprchovým koutem cca 5 m2, sklepní místnost v suterénu domu cca 3,50 m2, lodžie 6 m2, vlastní označené parkovací místo na vyhrazeném parkovišti.
Výborná dostupnost k veškeré občanské vybavenosti Sezimova Ústí, zastávka MHD, obchod s potravinami pod domem, školka, základní škola, střední škola, kino, lékař apod.
Cca 20 minut procházka do lesů s rybníky a na zříceninu Kozí hrádek.
Zálohy na služby: teplo, TUV, SV, úklid spol. prostor, celkem měsíčně cca 1.800,- Kč.
Elektřinu v bytě hradí nájemce na základě vlastní smlouvy se správcem sítí dle aktuálních cen od dodavatele Eon, poskytovatel internetového připojení firma NEJ.CZ – vlastní smlouva.
Vyúčtování 1x ročně dle spotřeby:
tepla – podlahové topení samostatné měřiče, voda - vodoměry.
PENB – skupina C – úsporná. BYT VOLNÝ K NASTĚHOVÁNÍ cca do 14 dnů od podpisu Rezervační smlouvy a úhrady rezervačního poplatku. VRATNÁ JISTOTA: 26.000,- Kč.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105191.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
náměstí Tomáše Bati, Sezimovo Ústí
ID
N105191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Štěpánka Šindelářová

Štěpánka Šindelářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Sezimově Ústí?

Podobné nemovitosti