Jak řeší problémy s odpady profíci?

Pokud se opakovaně potýkáte s ucpaným odpadem u dřezu, sprchy či třeba toalety, pak víte, že jde o velkou nepříjemnost. Zápach a vytékající splašky řešíte chemickými prostředky, manuálně pomocí zvonu a stejně se problém zatvrzele vrací. Je čas svěřit domácnost profíkům.

Druhy závad na kanalizaci

K častým příčinám obtíží s odpady patří praskliny, ale i rozsazené potrubí. Dalším důvodem je pak například kořeny prorostlá, staticky porušená nebo ucpaná kanalizace. Výjimkou není ani předmět spadlý do potrubí, chybně napojená odbočka a vyčnívající předmět v hrdle, o který se zachytávají nečistoty, a tím postupně dochází k ucpání potrubí. Setkat se lze i s nateklým betonem a dalšími pevnými překážkami v kanalizaci. Nemálo potíží vzniká kvůli potkanům.

Široký rozsah působnosti

Je lhostejno, zda řešíte ucpanou kanalizaci, potrubí či domovní odpady. Firmy již běžně provádí revizi kanalizace prostřednictvím kamerového systému, zvládnou frézování kanalizace a betonu z potrubí, opravy výkopem i bez něj. A konečně i zkouška těsnosti kanalizace a jímek je věcí, se kterou se můžete bez obav obrátit na profesionály pro čištění odpadů v Praze.

Výkonná technika

Běžně používané čistící a sací vozy disponující sacím zařízením, vodní pumpou a vysokotlakou pistolí. Pro kanalizaci, která je prorostlá kořeny, případně zanesená betonem, slouží frézy. Rozlišujeme tak frézy na stoupačky, na tlakovou vodu, řízené robotické frézy a frézy pro menší profily potrubí. Důvod ucpaného odpadu ukáže kamerový systém. Ten je vhodný pro zjištění rozsahu závady včetně určení velikosti trhlin, přesahu hrdel, ovality a spádu potrubí. Speciální techniku vyžaduje i zkouška těsnosti kanalizace. Provádí se prostřednictvím vzduchu, řízená je počítačem.

Firma HERČÍK a KŘÍŽ provádí čištění kanalizace v Praze a Středočeském kraji. V oblasti oprav a údržby kanalizací a domovních odpadů působí již 25 let, přičemž se může pochlubit úctyhodnými 5 000 vyřešenými problémy s odpady všeho druhu ročně.

Komentáře

Komentáře