4 praktické rady pro výběr židle

Ať už vybíráte židli do jídelny či do kanceláře, některé faktory jsou stejně důležité. Pro usnadnění výběru vám mohou posloužit následující 4 praktické rady, s jejichž pomocí jistě vyberte krásné židle, na kterých si příjemně posedíte.

Kancelářská židle proti bolení zad

Sezením na kancelářské židli strávíme několik hodin denně. A každý, kdo má sedavé zaměstnání, se jistě shodne na tom, že existuje jen málo horších věcí než nepohodlná židle. Z toho důvodu se při výběru zaměřte hlavně na ergonomicky tvarovanou zádovou opěrku a nastavitelnou výšku. Také záleží na tom, jestli vám více vyhovuje měkčí podsedák.

I posezení na poradě může být příjemné

Dokonce i konferenční židle mohou být pohodlné. Často i některé základní varianty potěší svým provedením a zpracováním, které sází na jednoduchý vzhled a funkčnost. Zde bývá často rozhodujícím faktorem cena, protože čím více židlí je potřeba, tím nižší cenu hledáme.

Pohodlné a vkusné sezení u jídelního stolu

Židle k jídelním stolům by měly být hezké, pohodlné a zároveň snadněji udržovatelné. Může se totiž stát, že se zašpiní. A přesně v takové situaci budete raději za jednoduše omyvatelnou koženku v porovnání s textilním čalouněním. Ideální je pořízení rovnou celého kompletu jídelního stolu a židlí. Speciální kategorií jsou dětské židle, které musí být zároveň stabilní a ideálně bez ostrých rohů a zákoutí, kam je možné strčit prstíky.

Design a ceny, které si zamilujete

Při výběru židlí je důležité přemýšlet o jejich vzhledu. Budou barevně a stylově ladit k ostatnímu vybavení? Pokud je odpověď kladná, ještě se před jejich pořízením podívejte na cenu. V porovnání s kamennými obchody totiž na internetu pořídíte židle často až překvapivě levně. Navštivte internetový e-shop www.primazidle.cz a přesvědčte se sami.

Komentáře

Komentáře