Chcete bydlet v souladu s přírodou? Pro vás je tu rezidence Butovická 20

Možná jste si všimli, že nové developerské projekty se v hlavním městě stavějí zejména v blízkosti přírody. Developeři si vybírají spíš okrajové části Prahy s dojezdem do centra kolem 20 minut. Odměnou za dojíždění jsou pak obyvatelům dostatek zeleně a příroda na sportování a trávení volného času. Pokud ale chcete žít opravdu v souladu s přírodou, měli byste hledat ještě něco víc.

Milovníky přírody určitě nadchne rezidence Butovická 20, která vzniká přímo u Prokopského údolí v blízkosti metra Jinonice. Lokalita má až vesnickou atmosféru. Dříve byla známá jako Staré Butovice a kdysi se zde nalezly pozůstatky z pozdní doby kamenné, což svědčí o velmi brzkém osídlení. U Prokopského údolí je totiž krásně.

Bytový komplex zasazený do přírody

Nové byty Butovice, které v rámci projektu Butovická 20 vznikají, se do místní přírody perfektně hodí. Stavba hodně využívá dřevěné prvky, například na obklady či terasu, a před domem se počítá také se zelenou zahradou. Výstavba tedy nijak nenaruší krásu okolní přírody, naopak ji ještě podpoří. V tom je oproti jiným projektům unikátní.

Bytový komplex se bude skládat celkem ze tří propojených budov, přičemž volné byty zůstávají už jen v prvním a druhém nadzemním podlaží. O bydlení v takové lokalitě, a k tomu s unikátním architektonickým návrhem je prostě zájem.

Příroda v blízkém i dalekém okolí

Z rezidence to je blízko do města, rychle se dostanete také na letiště Václava Havla. Na metro dojdete za 7 minut, na autobus za 2 minuty. Do Galerie Butovice to máte 6 minut chůze, stejně tak k lékaři, na sportoviště či do školy. A co dalšího je v bezprostředním okolí? Přírodní parky Prokopské údolí a Dalejský potok, rybníky, historická náves. Hledáte-li nové byty – Butovice vám je nabídnou i s bonusem. Kde jinde na území města Prahy by vás ráno mohlo budit kohoutí kokrhání?

Komentáře

Komentáře