Multifunkční hrnec vám ušetří nejen čas

Vaření je pro některé z nás koníčkem a pro některé spíše nutnost, aby se zasytila rodina. Trávit v kuchyni více času, než je opravdu nutné, většinou nechceme a hledáme možnosti, jak si práci ulehčit.

Rychlejší a efektivnější

Téma zdravého životního stylu je již několik let velmi diskutované a tak se samozřejmě alespoň někdy snažíme připravit jídla zdravá. Hodně zeleniny, málo tuku a z úprav vyřadit smažení, ale zároveň chceme, aby bylo jídlo chutné a šetrně připravené. Receptů na dobroty najdeme určitě mnoho. Jejich příprava však může zabrat mnoho času a tak se nám do nich jednoduše nechce a volíme raději něco rychlejšího. Právě čas je pak často tím faktorem, který rozhoduje o tom, co budeme jíst a jak to uděláme. Multifunkční hrnec nás těchto starostí zbaví, šetří čas i energii a nevyžaduje u toho vaši neustálou asistenci.

Zázrak v kuchyni

K dušení potřebujete rendlík a pokličku, k vaření hrnec a k pečení troubu, tedy alespoň pokud ještě nemáte multifunkční hrnec Orava. Udělá práci za vás a zvládnete v něm vařit, péct, dusit, vařit v páře i grilovat a navíc má funkci pomalého vaření. To je v poslední době stále oblíbenější způsob, jak si jídlo připravit, protože v surovinách zachovává chuť a upravuje je šetrně. Nemusíte přitom nijak měnit svoje zvyky a recepty, suroviny si připravíte, dáte do hrnce a zvolíte vhodný program, o zbytek se už hrnec sám postará. Je skvělý pro přípravu jídel, která potřebují delší čas, jako jsou vývary a guláše a nemusíte u něj stát a kontrolovat, aby se nic nepřipálilo. Teplota v multifunkčním hrnci je rovnoměrně rozložená po celé nádobě s nepřilnavým povrchem a tak nehrozí žádné teplotní výkyvy ani není nutné časté míchání. Na velkém LCD displeji máte zobrazen čas i teplotu a po ukončení vaření se hrnec sám připomene zvukovým signálem. Nádoba jde z hrnce snadno vyndat a můžete v ní rovnou servírovat na stůl, aby si pochutnala celá rodina. Pak ji dáte do myčky a nemusíte ztrácet další čas drhnutím a mytím.

Multifunkční hrnec vám usnadní práci s přípravou jídel podle vašich představ a nebudete muset trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Ušetřený čas tak můžete věnovat své rodině, přátelům nebo koníčkům.

Komentáře

Komentáře