Dvanáctimetrová stínící síť na plot za 719 korun? Poradíme vám, kde ji seženete!

Jste na své zahradě vystaveni na pospas zrakům kolemjdoucích? Nemusíte investovat statisíce do drahého plotu. Skvělou práci odvádějí i stínící sítě na ploty. 
Hodně práce za málo muziky. To je to hlavní, co stínící sítě nabízejí. Jejich prostřednictvím získáte nejenom soukromí, ale i momentálně aktuální ochranu proti slunci. Sluníčko totiž pálí o sto šest a mít se kde schovat, se dnes cení.

Ochrana proti slunci, prachu i větru

Se stínící sítí je ovšem váš pozemek ochráněn i před prachem a větrem. Stínivost, jíž s nimi docílíte, je dokonce až devadesátiprocentní! Síť, s níž se velmi dobře manipuluje, navíc bez větších problémů na plot (ideálně pletivový) upevníte i svépomocí. K ukotvení sítě se používají pevné silonové šňůry. Kratší strany doporučujeme olemovat a opatřit je kovovými oky. Plot pak vypadá o poznání lépe.

Zaměřeno na materiál

Chcete-li, aby vaše nová stínící síť nějaký ten rok vydržela a po celou dobu také dobře vypadala, zaměřte svou pozornost na vodopropustný polyetylén. Ten je lehký, odolný, disponuje dlouhou životností a barevnou stálostí i při celoročním vystavení nepříznivým vlivům počasí. Díky těmto vlastnostem polyetylenovou síť využijete k zastínění dětských hřišť, pískovišť i tenisových kurtů. Přirozená zelená khaki barva navíc skvěle splývá s okolním prostředí. Opticky dokonce nahradí živý plot.

Vybírejte na peplachty.cz

Velmi kvalitní polyetylenové sítě najdete například v portfoliu společnosti Plachty Štěpáník, s.r.o. (peplachty.cz), což je český renomovaný výrobce plachet – zakrývacích, vagónových i autoplachet. Sítě se samozřejmě vyrábějí na míru a za velmi přívětivé ceny. Dvanáctimetrovou síť momentálně na e-shopu společnosti pořídíte na 719 korun. To je více než slušné, nemyslíte?

Komentáře

Komentáře