Co si nezapomenout na dovolenou v ČR? Tuzemské cestovní pojištění

Čím dál více Čechů oceňuje krásy naší vlasti. Na dovolenou nevyráží za hranice, ale třeba do Českého ráje, Českého Švýcarska, České Kanady… Také v naší české kotlině je mnoho míst, která stojí za poznání. Nemálo Čechů má i v našich horách či nížinách svá oblíbená místa, kam rádi vyrážejí na dovolenou. I česká dovolená se však bohužel pojí s celou řadou možných rizik. Právě proto existuje tuzemské cestovní pojištění. 

Podobně jako klasické cestovní pojištění pro cesty do zahraničí i tohle má také svoji internetovou verzi – tuzemské cestovní pojištění online.

Na internetu se slevou

Tuzemské cestovní pojištění online si sjednáte přes internet během několika málo minut. Pojistíte jak sebe, tak svoji rodinu, se kterou vyrážíte na cesty. Pojištění je dostupné i pro skupinu přátel či jakoukoliv jinou skupinu. V základních variantách cestovního pojištění si vybíráte dle toho, zda vyrážíte na odpočinkovou, aktivní, případně pracovní cestu.
O prázdninách je však čas především na všemožné nepracovní aktivity…

Buďte aktivní a odvážní!

Za aktivní dovolenou se nemusíte vydávat přes celou Evropu, ani za oceán. I Česko nabízí celou řadu možností, jak si užívat aktivní relaxaci, zlepšovat kondici a posilovat své mentální schopnosti. V romantických údolích i horách si můžete plnými doušky užívat turistiku a nádherné výhledy po krajině. Nabízí se i obohacení o nějaký ten výšlap, dokonce lezení, ferraty, speleologický sestup do jeskyně. Fantazii se meze nekladou, zvlášť ne o dovolené.

České rybníky a jezera otevírají možnosti pro koupání, ale třeba i jachting nebo windsurfing. Variant dovolené je nespočet. Jednou z nich je také dovolená na některé z místních farem, kde pro vás rádi připraví jízdu na koni nebo jinde dokonce westernovému ježdění. Zařídit se dá téměř vše.

Tuzemské cestovní pojištění vám kryje záda

Ať již bude vaše dovolená vypadat jakkoli, důležité je, že vám cestovní pojištění kryje všechna rizika, dokonce i ta nepředvídatelná. Chcete-li mít jistotu krytí všemožných rizik, spolehněte se na tuzemské cestovní pojištění Generali. Vztahuje se na všechny soukromé i organizované turistické cesty v Česku, pokrývá školy v přírodě, lyžařské kurzy i lázeňské pobyty.

S tuzemským cestovním pojištěním online si lze rozšířit úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti o sportovní činnost.

Pojištění pokrývá škodu za ušlý zisk jiné osoby, odpovědnost za škodu na zdraví či majetku jiné osoby, ale nezapomíná na trvalé následky vlastního úrazu ani smrt následkem úrazu. K tomu máte pojištěná i zavazadla, a to pro případy krádeže vloupáním nebo zničení přírodní katastrofou.

A pozor, protože pojištění předvídá nepředvídatelné, počítá i se stornem pojištění.

Komentáře

Komentáře