Nastavte si cenu plynu podle vašich představ

Už máte dost společností, které vám diktují cenu plynu, s níž už nejde nijak hnout? Máte pocit, že získat cenu za nejlevnější plyn není možné? Slyšeli jste o tom, že si můžete sami určit cenu plynu dle vlastního uvážení?

Nakonfigurujte si všechny parametry

Nehledejte v tom žádnou vědu. Pomocí jednoduchého online konfigurátoru si nastavíte veškeré parametry během chvilky. O vše ostatní se postará dodavatel na základě další komunikace. Ve formuláři stačí zadat průměrnou roční spotřebu plynu v kWh, počet měsíců, po které se chystáte plyn odebírat, a počínající rok dodávky plynu. Ihned se vám zobrazí konečná cena za dodávku plynu, ovšem bez regulovaných plateb a daní, jež dodavatel plynu nemůže ovlivnit. Jakmile je vše nastaveno, stačí formulář odeslat.

Co se bude dít dál?

Jak bylo zmíněno výše, detaily smlouvy doladíte obratem přímo s dodavatelem plynuvše se dá vyřídit emailem nebo telefonickyNávrh smlouvy na dodávky plynu vám bude následně zaslán na email. Pokud bude nejlevnější cena plynu za 1/MWh podle vašich představ, nic nebrání tomu, abyste smlouvu podepsali. Nemusíte nikam chodit, do 2 dnů vám ji doveze kurýr, který podepsaný originál doručí zpět, zároveň může pořídit fotografie další dokumentace potřebné ke změně dodavatele plynu.

Nikdo před vámi nic neskrývá

Celý proces je velice jednoduchý a průhledný. Smlouvu si můžete prostudovat přímo na stránkách dodavatele. (www.cebud.cz) Rozhodně se můžete spolehnout na to, že na vás nikde nečekají žádné skryté poplatky. Po celou dobu, než započne dodávka plynu podle vámi odsouhlaseného termínu, budete v emailovém či telefonickém kontaktu se společností, jež nejlevnější stálý měsíční plat nabízí. Cena plynu je garantována v celé délce sjednaného závazku, v případě nečekané změny je možné od smlouvy jednoduše odstoupit. Vaším novým dodavatelem plynu bude společnost Česká energetická budoucnost s.r.o., která tento revoluční produkt nabízí.

Benefit pro zákazníka

Další výhodou, díky níž ušetříte, je speciální věrnostní karta. Při jejím využití vám mohou vrátit až 2 % platby za plyn zpět na váš účet. Obdobných výhod pak můžete využít v celé síti partnerů CashBack World. Zkuste si nezávazně nakonfigurovat vaši platbu za plyn a uvidíte, jakou nejnižší cenu plynu zvládnete nakonfigurovat.

Komentáře

Komentáře