Villa Střížkovská: Prémiový projekt s velkoryse řešenými byty

Villa Střížkovská je moderní developerský projekt zasazený do úpatí zeleného svahu. Prostorné bytové jednotky rozdělené do čtyř nadzemních podlaží disponují prosklenými balkony, působivými terasami i zimními zahradami. Suterén je vyhrazen pro velkou garáž s vjezdem přímo z ulice.

První nadzemní podlaží je věnováno rodinným bytům 3+kk s předzahrádkou, nicméně se mezi nimi najde i útulný byt 2+kk s terasou a prosklenou lodžií. Ve druhém a třetím podlaží jsou umístěné především byty v dispozici 2+kk. Pro náročné je v těchto patrech připraven i jeden byt 4+kk. Ustupující poslední podlaží je vyhrazeno pro dva luxusní byty v dispozicích 3+kk a 4+kk, jejichž součástí jsou unikátní terasy a zimní zahrady.

Byty s moderními prvky

Developerský projekt, v jehož rámci vzniká nadčasová novostavba, vsází na kvalitní materiály a precizní zpracování. Jihovýchodní fasádu zdobí velkoformátová okna, přes která proniká dostatek přirozeného světla do prostorů bytů. V místnostech jsou dřevěné podlahy, interiérové dveře se pyšní nadstandardní výškou 210 centimetrů a v koupelnách je velkoformátová dlažba 60 × 60 centimetrů.

Pokud máte specifické požadavky a toužíte po výjimečném bydlení, žádný problém, protože nové byty Praha 8 se dají přizpůsobit i na míru, co se standardů a dispozicí týče.

Časová osa developerského projektu

Přestože bude stavba zahájena až v dubnu příštího roku, vkusné byty Libeň jsou už v prodeji, a tak máte jedinečnou šanci investovat do nového bydlení. Projekt bude dokončen a zkolaudován na konci roku 2022.

Villa Střížkovská s dvanácti bytovými jednotkami vám dodá pocit soukromí a bezpečí. Nízkopodlažní dům bude stát v klidné části Prahy, ale přitom s kompletní občanskou vybaveností na dosah ruky. V okolí jsou nespočetné příležitosti k volnočasovým aktivitám, takže si na své přijdou sportovci a vyznavači aktivního životního stylu.

Komentáře

Komentáře