Vinylové podlahy

Podlahy v domě nebo v bytě vyžadují nejen péči a správnou údržbu, ale jejich výběr by měl být opravdu důsledný. Nejde jen o estetickou stránku, ale především o dlouhou životnost a praktičnost. Dnes je na trhu široký výběr podlahových krytin, které se hodí do každého interiéru a mají úspěch u spotřebitelů. Mohou to být klasické a stále oblíbené dřevěné podlahy, moderní laminátové podlahy nebo odolné vinylové podlahy. Ty poslední zmiňované jsou v podstatě jakýmsi moderním hybridem linolea a laminátu, mají velký úspěch a skvělé vlastnosti.

vinylové podlahy Quick Step
vinylové podlahy Quick Step

Co jsou vinylové podlahy

Je to syntetický polymer, který je vyroben ze směsi etylenů a přírodních solí. Vysoce kvalitní vinylové podlahy Quick Step jsou šetrné k životnímu prostředí a stejně jako ostatní druhy mají určitě co nabídnout. Vlastnosti vinylových podlah jsou více než pozitivní, a tak se tyto podlahy dostávají na přední místa v žebříčku oblíbenosti a vyhovují i těm nejnáročnějším požadavkům. Vinylová podlaha má dokonalý vzhled a v interiéru působí velmi elegantně.

vinylová podlaha
vinylová podlaha

 

 

Jaké vlastnosti skrývají vinylové podlahy

Vinylové podlahy Quick Step i jiné druhy vinylových podlah mohou nabídnout skvělé vlastnosti. Patří mezi ně především velmi dobrá odolnost proti vlhkosti, což je předností této podlahy. Je tedy vhodná nejen do kuchyně a koupelny, ale také na chodbu. Dalším plusovým bodem těchto podlah je i poměrně široký výběr barevných odstínů a vzorů. Lze zakoupit vinylovou podlahu v imitaci dřeva, betonu, žuly nebo přírodního kamene. Zvláštní pochvalu si zaslouží povrch vinylu. Samotné vinylové dílce mohou mít totiž originální strukturu, která například dřevo napodobuje velmi impozantně.

Je třeba také zmínit, že vinylové podlahy Quick Step a jiné druhy vinylu se rozměrově velmi dobře upravují, čistí a udržují, přičemž vynikají poměrně dlouhou životností. Navíc se tyto modulární prvky snadno pokládají, aniž by vyžadovaly profesionální dovednosti.

Komentáře

Komentáře