Zahrada na klíč: Co všechno zařídí firma za vás?

Zahrada je jakousi vaší vizitkou, a proto byste neměli exteriér vůbec podceňovat. Věděli jste, že docílit krásné a upravené zahrady je docela náročné? Srovnat terén, vytvořit záhonky se sezónními kytkami, ponechat nějaké místo na přísady a zeleninu, vykouzlit famózní skalky. Pokud se však nechcete do tohoto kolotoče zahradních prací pouštět, nechejte si zrealizovat zahradu na klíč. O co všechno se firma nabízející takovou službu postará?

zdroj: zahrady-topol.cz

Jestliže toužíte po nádherné zahradě, kde se budete cítit opravdu příjemně, konzultujte hned od začátku všechno s odborníky. Pravděpodobně si říkáte, že zahrady na klíč jsou pouze pro bohaté, ovšem služba je mnohem dostupnější, než si myslíte. Stačí profesionálovi říct, jak velký rozpočet máte na realizaci zahrady vyhrazený, a on vytvoří takový návrh, aby vám vyhovoval i cenově.

Návrhy a realizace zahrad

Předtím, než se vůbec firma specializující se na návrhy a realizace zahrad pustí do práce, udělá vám 3D model, abyste měli představu o tom, jak vaše budoucí zahrada bude vypadat. Jakmile vám společnost ukáže její návrh, je možné provádět ještě změny, aby vám výsledek po všech stránkách vyhovoval. Poté, co projekt odsouhlasíte, zahájí se zahradnické práce.

zdroj: zahrady-topol.cz

Na koho se v této oblasti obrátit?

Jednou z firem, která nabízí i travní koberce, je Zahrady Topol, která působí v oblasti Hradec Králové, Pardubice (Východní Čechy). V jejím portfoliu služeb najdete zahradní architekturu, tedy návrhy a realizace zahrad. Postará se však i o vytvoření zahrady na klíč. Prvně vám zhotoví architektonický návrh, potom vám zahradu zrealizuje a nakonec vám ji předá. Pak si můžete užívat pohodlí a klid v obložení přírody. Jestli potřebujete, v její kompetenci je také údržba zahrady, a tak vám vždy ve stanovenou dobu a čas přijedou pracovníci upravit záhonky a skalky. O nic se nemusíte starat a svůj čas věnujete jiným, mnohem příjemnějším činnostem.

Komentáře

Komentáře