Bydlení v moderním nízkoenergetickém domě? Správná volba

Sníte o vlastním domě? Sny jsou od toho, aby se plnily. Přestaňte proto snít a přistupte k jejich realizaci. 
Jak by váš dům snů měl vypadat? Toužíte po domě klasickém, nebo dřevostavbě? Po domě patrovém či nízkopodlažním? Figuruje ve vašich tužbách dům plný chytrých sofistikovaných technologií? Dům energeticky nenáročný? Své požadavky si ujasněte – ideálně se poraďte s odborníkem – a vyberte firmu, která vám sen o bydlení ve vlastním rodinném domě zrealizuje. Jednu bychom pro vás měli.

Moderní dům na klíč

Moderní nízkoenergetické domy té nejvyšší kvality najdete například v portfoliu společnosti Mc FALL DEVELOPMENT, s.r.o., což je firma na výstavbu rodinných domů sídlící v Odoleně Vodě, která má s výstavbou rodinných domů dlouholeté zkušenosti. Je-li v hledáčku vašeho zájmu moderní dům na klíč, rozhodně jste na správné adrese.

Moderní nízkoenergetické domy

Na výběr máte několik typizovaných nízkopodlažních a patrových domů, ať s valbovou, pultovou či sedlovou střechou. Všechny moderní nízkoenergetické domy od společnosti Mc FALL DEVELOPMENT však spojuje nadčasový design, inteligentní ovládání i úsporné technologie, které vám ve výsledku ušetří nemalý peníz.

Firma vyřídí vše od A do Z

Jak taková stavba domu na klíč probíhá? Pro vás jednoduše. Z katalogu si vyberete dům, o nějž byste měli zájem, a o zbytek se nemusíte starat. Ušetřeni přitom můžete být i shánění vlastního pozemku – společnost odkupuje spoustu pozemků na lukrativních místech s veškerou občanskou vybaveností.

Navštivte vzorový dům

Stejně tak firma vyřídí nezbytnou projektovou dokumentaci, stavební povolení a popřípadě i dotaci v rámci programu Nová Zelená úsporám. Můžete zkrátka očekávat servis od A do Z. Rádi byste navštívili vzorový dům? Máte možnost. Nachází se v lokalitě Zelený Zlonín, ve které našlo svůj domov už hodně spokojených klientů společnosti. Co vy víte, třeba se k nim brzy připojíte.

Komentáře

Komentáře