Napínané stropy jsou současným trendem v interiérech

Pokud plánujete rekonstrukci interiéru, ať už rodinného domu, nebo komerční budovy, měli byste si nejprve zjistit, jaké trendy v bytové architektonice panují. Jestliže vás nemine ani úprava stropů, nadchne vás moderní metoda využívající speciální membrány z PVC. O dané technologii se mluví jako o napínaných stropech, které se vyznačují hned několika přednostmi.

Jednoduchá montáž, pestrá škála tvarů, rozmanité využití. Přesně tak by se daly napínané stropy charakterizovat. Co se ceny týče, ta je takřka srovnatelná třeba se sádrokartony, které se také používají k úpravám a vyrovnání stropů.

Jakými vlastnostmi disponují napínané stropy?

V současné době existuje spousta společností zaměřujících se na realizaci napínaných stropů. Jestliže stále nejste přesvědčeni, zda opravdu zvolit danou technologii, následující přednosti vás určitě ujistí v tom, že napínané stropy jsou kvalitní.

Napínané stropy jsou bezúdržbové. Po instalaci materiálu vám tedy odpadají jakékoliv starosti s péčí, protože materiál jako takový má antistatické vlastnosti. Obávat se nemusíte zaprášení ani zachycování vlhkosti. Dále napínané stropy zlepší zvukovou izolaci, a tím pádem i samotnou akustiku v místnosti. Jelikož jsou voděodolné, můžete je zvolit dokonce i do místností, jako je koupelna. V neposlední řadě napínané stropy zajišťují tepelnou izolaci, tudíž ještě více snížíte tepelné ztráty.

Na koho se obrátit?

Pokud hledáte v okolí Brna specialistu, jenž napínané stropy realizuje, obraťte se na společnost NAPÍNANÉ STROPY, kterou má pod svými křídly Robert Ošlejšek. Působí v Kanicích nacházejících se nedaleko Brna. Přímo na stránkách firmy najdete reference a fotogalerii prací, tudíž si uděláte klidně představu o tom, jak výsledky práce dané společnosti vypadají.

Komentáře

Komentáře