Vybrat obývací stěnu není jednoduché. Co všechno zohlednit?

Přestože je v současné době kladen důraz na minimalismus, i co se týče nábytku, stále někteří lidé nedají dopustit na obývací stěny. Samozřejmě je pochopitelné, že někomu v obývacím pokoji prostě úložné prostory, police, možná i prosklené vitríny chybí. Pokud tedy netoužíte mít prázdnou místnost pouze s televizním stolkem, sedací soupravou a konferenčním stolem, pusťte se do výběru moderní obývací stěny, která vtiskne místnosti punc originality.

Zapomeňte na velké obývací stěny, které mnohdy zabraly i třetinu pokoje. Vyberte si spíše elegantnější řešení.

Obývací pokoj proměníte k nepoznání

Současná nabídka je vskutku rozmanitá. Vybrat si můžete z mnoha způsobů rozmístění jednotlivých prvků. Důležité je, aby se vám zamlouvalo celkové tvarové provedení. Zapomeňte na tradiční verze až ke stromu s pevně daným čtvercovým, respektive obdélníkovým tvarem. Vsaďte na ojedinělost, nevšednost a vytříbenost. Jedině tak vykouzlíte z fádního prostoru útulný obývací pokoj.

Horní police do menších bytů

V menším bytě zřejmě bojujete o každý volný centimetr. Jestliže netoužíte po zaskládaném obývacím pokoji, potom se vám nabízí nízké obývací stěny, které opticky neuberou prostor. V horní části jsou police, a to jak otevřené, tak i uzavřené. Umístit si na ně můžete různé trofeje, fotografie, dekorační předměty a podobně.

Hledáte internetový obchod, kde zakoupíte nejen obývací stěnu, ale klidně i kompletní vybavení do všech místností v domě? Potom není nic jednoduššího než se obrátit na spolehlivý e-shop Atan nábytek, v jehož pestrém produktovém portfoliu najdete všechno do obývacích pokojů, ložnicí, dětských pokojů, koupelen, ale i třeba chodeb a předsíní. Spokojení budete nejen s pestrostí sortimentu, ale také s cenovou politikou e-shopu.

Komentáře

Komentáře