Ještě se nekoupete ve vlastním bazénu? To je chyba!

Máte dostatečně velkou zahradu, přísun kvalitní vody a uvažujete o pořízení vlastního bazénu? A co vám v tom brání?

Koupel ve vlastním bazénu rozhodně má něco do sebe. Především do něj můžete skočit doslova v kteroukoliv denní i noční hodinu. Obzvláště plavání pod hvězdami má své neopakovatelné kouzlo. K tomu, abyste jej mohli zařadit do svého režimu, musíte absolvovat několik kroků.

Výběr bazénu nepodceňujte

Krokem číslo jedna je zaměření se na kvalitu. Krokem číslo dva pak bude péče o vodu. Tu si ale necháme do některého z příštích článků. Teď se zaměříme na bazén jako takový. Jeho volba je totiž nesmírně důležitá a v podstatě předurčuje budoucí nároky na jeho údržbu, ale i teplotu a kvalitu vody.

Bazén s minimálními nároky na údržbu

Je-li v hledáčku vašeho zájmu bazén s minimálními nároky na údržbu, zapomeňte na ty nadzemní i nafukovací a zaměřte svou pozornost na bazén zapuštěný do země. Vaše hlavní pozornost by měla směřovat na materiál. Velké oblibě se v současné době těší plast a sklolaminát, my pro vás však máme ještě něco lepšího.

Revoluční materiál ALBISTONE®

Revoluční technologií v pravém slova smyslu je materiál ALBISTONE® pocházející z pera technologů společnosti Albixon.cz, jejíž produkty v současné době patří k absolutní špičce. Sice si za ně něco připlatíte, ale za to se po několik dlouhých desítek let (životnost je udávána na 50 let) můžete těšit ze skutečně kvalitního bazénu vybaveného 25 cm silnou thermokonstrukcí, která je jistotou, že se při plavání nebudete klepat zimou.

Bazén i po létech jako nový

Ale nejenom to. Předností materiálu ALBISTONE® je i jeho barevná stálost a odolnost vůči bazénové chemii, která v těch nekvalitních občas dělá neplechu. Bazén Albistone zkrátka budete mít pořád jako nový. Vybírat máte možnost z modelů přelivových a skimmerových. Rozdíl mezi nimi si nechte vysvětlit odborným personálem v některé z kamenných prodejen společnosti. Vše podstatné je však uvedeno i na jejích webových stránkách (albistone.cz). Tak neváhejte, koupací sezóna se blíží!

Komentáře

Komentáře