Byty u metra na prodej

Při výběru bydlení v Praze je jedním z nejfrekventovanějších parametrů vzdálenost nejbližší zastávky metra. Představíme vám hned několik lokalit, které tento požadavek plní na jedničku. Abychom však trasy metra vzali podle abecedy, nezačneme bydlením přímo u metra. Má však jiné přednosti.

Poblíž trasy A

Šárecké údolí je známé svojí krásou a zachovalostí přírodního rázu i mimopražským. Je skvělým místem nejen pro běhání či cyklistiku, ale pro jakoukoliv relaxaci v přírodě, včetně možnosti opékání buřtů. Pouhých 7 minut chůze z tohoto koutu přírody může být váš domov v jednom z nových domů v lokalitě U Šárky. Jde o rozvíjející se projekt, kde ale developer už s prvními domy postavil multifunkční sportoviště, venkovní posilovnu a dětské hřiště. V dalších etapách vyrostou prostory pro novou občanskou vybavenost. Byty jsou tu k dispozici o velikosti od 1+kk až po 4+kk, vybrat si tak může každý podle potřeb.

Do centra můžete jet tramvají z nově vybudované zastávky, pokud nepřestoupíte na zmíněné metro A. V budoucnu by tato lokalita měla být mimo jiné dopravně obsloužena rychlodráhou Praha – Kladno se zastávkou Dlouhá míle.

Chcete-li znát aktuální nabídku a dispozice bytů podívejte se přímo na ceník, nebo si přečtěte více o tomto projektu.

Na trase metra B

Britská čtvrť v západní části Prahy dnes představuje jedno z nejžádanějších míst pro práci
i bydlení. Zastávka Stodůlky trasy metra B dostupná přímo z této lokality vás dopraví do centra za 25 minut.

Výjimečnost této lokality spočívá v tom, že zde developer FINEP nevybudoval sídliště
s jedním nákupním střediskem, ale město, kde služby v podobě kaváren, restaurací, obchodů, ale i kanceláří jsou součástí obytné zóny. Nezapomnělo se zde ani na veřejný prostor, kde přirozenou součástí jsou dětská hřiště, multifunkční hřiště i venkovní workoutová posilovna. Tím vším je Britská čtvrť dobrým místem nejen pro bydlení, ale i pro život.

Tato lokalita je natolik zajímavá, že i byty zde mizí přímo před očima. Aktuální nabídku prověříte zde.

Na opačném straně Prahy je obytný komplex Harfa. Ten vás osloví, dáváte-li přednost bydlení ve městě. Vše máte blízko. Nejen kavárny a restaurace, ale i školu a školku, lékařskou péči, dvě velká obchodní centra. Milovníci plavání budou nadšeni z bazénu s mořskou vodou.

Do centra se odtud dostanete metrem během pouhých 10 minut. Na druhou stranu nemusíte jezdit jen metrem. Bonusem této lokality je cyklostezka A26, kterou máte hned za domem. 15,5 km dlouhá trasa, po které můžete zajet do centra a dojedete až k Vltavě, na druhou stranu vás vyveze až za Horní Počernice a můžete vyrazit do přírody. Na kole, inline bruslích, nebo prostě pěšky můžete vyrazit do blízkého parku Rokytka nazvaného podle říčky Rokytky, která tudy protéká. S dětmi, oceníte krásné dětské hřiště s názvem Park Zahrádky se spoustou skluzavek, laviček, prolézaček i místem pro osvěžení. Na své si přijdou i dospělí. Pro ně je v parku Fitness louka Rokytka s úžasnými cvičebními pomůckami, ve stylu seriálu Flintstoneovi. Bydlení téměř v centru nabídne mnoho příležitostí pro sportovní vyžití.

Bližší informace a aktuální nabídku naleznete zde.

Na trase Metra C

Krásné moderní byty najdete v novém komplexu Nad Krocínkou. K metru to tu budete mít 7 minut pěšky a vybrat si zde můžete z bytů o velikosti od 1+kk (26 m2) až po 4+kk (113 m2) takže svůj domov zde nalezne jak jednotlivec, tak i velká rodina. Vybrat si můžete z bytů s balkónem, tak i bytů s rozměrnou terasou v jednom z pěti pater těchto domů. Zvenčí působí domy nenápadně, jsou však vybudovány v energetickém standardu B a jejich moderní dispozice však odpovídá standardům 21. století. Váš dopravní prostředek může mít své stále místo v podzemních garážích, takže vám ubude stres s parkováním. 

Dnešní Prosek, v jehož části se rezidenční projekt Nad Krocínkou nachází, nabízí vše co moderní rodina potřebuje. Praktická infrastruktura nabízí obchody, restaurace, školy všech stupňů i polikliniku. Pro oddech a volný čas zde budete mít spoustu prostoru k procházkám například k přírodní památce Prosecké skály, nebo do historického jádra Starého Proseka. 

Pokud budete chtít vyrazit do centra autem, díky napojení na Pražský okruh se tam dostanete do 15 minut. Při komfortu které nabízí metro pravděpodobně častěji, než do centra budete vyrážet do okolní přírody. Snadno a rychle se dostanete na silnice D8 i D10. Cesta na Kokořínsko, do Českého ráje nebo Česko-saského Švýcarska ve vám otevřena.

Podrobnosti naleznete tady.

Komentáře

Komentáře