CINCINK – férové prodeje nemovitostí

Nastala nová dimenze obchodu s realitami. Ať už prodáváte byt či dům, nebo zvažujete jejich koupi, nemusíte být už svázáni nepříjemnými podmínkami realitních kanceláří. Slyšeli jste už o internetovém portálu CINCINK? Inzerci nemovitostí nabízí zdarma. Za malou částku si můžete objednat služby, které skutečně potřebujete k efektivnímu prodeji nebo nákupu. Neplatíte zbytečně nic navíc, jako tomu bylo doposud.

CINCINK – inzerce nemovitostí zdarma

Pokud chcete prodat či koupit nemovitost, většinou se obrátíte na realitní kancelář. Spolehnete se na profesionály ve svém oboru. Bohužel mnoho z nich je v této sféře natolik zběhlých, že trochu využijí vašich neznalostí a zbytečně vám naúčtují služby, které ani nepotřebujete. Rozhodně netvrdíme, že tak jednají všichni. Ovšem jako v jiných oborech i zde se najdou vychytralí lidé, kteří se snaží vydělat co nejvíce peněz. Mohou si naúčtovat zbytečně velké peníze za pouhé zveřejnění inzerátu, ačkoli placenému portálu zaplatí zlomek ceny. Realitní kanceláře vám mohou vnutit nafocení bytu jejich makléřem, ačkoli vy byste si toto mohli udělat sami. Přemýšlejte proto, jestli využijete vše, co realitní kanceláře nabízí. Většinou to je totiž v jednom balíčku, do něhož pořádně nevidíte. CINCINK je v tomto jiný. Již jen tím, že se nabízí inzerce zdarma.

CINCINK – férový realitní portál

Výraznou službou tohoto nového webu je bezpochyby možnost umísťovat inzeráty s nabídkami na prodeje nemovitostí zcela zdarma. Tento férový realitní portál mohou využívat soukromé osoby i realitní kanceláře. Díky tomu zde najdete pestré množství nabídek. Už nyní se inzerce počítá na tisíce, portfolio dále slibně roste. Prodávající tak nejsou svázáni poplatky za podání inzerátu, tudíž výběr nic neomezuje. Tato služba není ovšem jedinou devizou. CINCINK je portál, který je startupem, moderním projektem, bořícím dosavadní hranice. Pohybujeme se ve sféře realit a jedinečný koncept natolik zaujal Komerční banku, že se stala partnerem CINCINKu. Pro vás to znamená jistotu a solidnost, pro CINCINK se otevírají možnosti nabízet svým klientům to nejlepší.

Férový prodej bytu

Tím nejlepším máme na mysli profesionály ve svém oboru. Kromě oné inzerce zdarma si ještě můžete za nepatrný poplatek přiobjednat různé služby. Jednotlivě, takže vidíte, zač platíte a co skutečně potřebujete. V případě, že se jedná o prodej bytu, je vhodné uvažovat o přidané hodnotě, která kupce zaujme. Může to být profesionální textace inzerátu, zmíněné profi fotky, samozřejmě odhad ceny nemovitosti, vizualizace interiéru nebo 3D plánek.

Férová koupě bytu

Řeší se koupě bytu? Určitě doporučujeme najít solidní osobu, u které se uschovají peníze v době, než se provede převod majetku z jednoho majitele na druhého. Oceníte určitě i právní služby, také odhadce nemovitosti či někoho, kdo vám vysvětlí, jaký je skutečný technický stav nemovitosti. Můžete si vybrat cokoli, a pouze to, co skutečně potřebujete. Neplaťte nic navíc a užívejte si nového domova nebo blaženého pocitu, jak jste dobře a bez problémů prodali vaši nemovitost.

Komentáře

Komentáře