Co všechno zajišťuje moderní realitní kancelář pro své klienty?

Každý už někdy přemýšlel, jaké by to bylo, kdyby prodával svou nemovitost. Oslovili byste realitku nebo zkusili prodej na vlastní pěst? Chtěli byste ušetřit provizi nebo byste se svěřili do rukou zkušených profesionálů? Když oslovíte RK s letitou reputací, neuděláte chybu. Nejen proto, že má k dispozici interní databázi s tisíci potenciálních kupců, kterým může nabídnout nemovitost přednostně. Prodej tak může proběhnout i bez nutnosti veřejných inzerátů. A to rozhodně není jediná výhoda spolupráce s realitní kanceláří. Stačí nezávazná schůzka, na které všechno proberete se zkušeným makléřem. Rozhodnutí je pak jen na vás.

Profesionální přístup je vždy zaručen

Homestagging, fotodokumentace k inzerátu, strukturovaný popis nemovitosti, ze kterého zájemce okamžitě přečte vše, co chtěl vědět. A přehledný inzerát jej pak povzbudí k akci, napíše mail nebo zatelefonuje a vyptá se na další detaily realitního makléře. Objedná se na nezávaznou prohlídku a pak požádá o pomoc hypotečního specialistu. Realitní kancelář Brno může zajistit řadu věcí, kterými byste jinak trávili dlouhé hodiny a připadali si na úřadech jako uprostřed dopravní zácpy. Často jde o věci, co byste zažívali poprvé, přitom realitní makléř je dělá pravidelně a výsledkem je efektivita, spolehlivost a rychlost.

Servis, který bude zcela bez starostí

Realitní kancelář Brno nabízí pomocnou ruku od A do Z.  Jde nejen o odhad ceny bytu specialistou, ale také o vklad do katastru nemovitostí, detailní informování o postupu prodeje a přípravu smluvní dokumentace, o níž se stará spolupracující advokát. Odpovídající cenová hladina, která je v souladu s nastavením trhu, ale také organizace prohlídek, možnost aukcí, v nichž se cena ještě zvedne, to vše zažijete jen s RK. Smluvní dokumentace bude široká a ve finále ještě čeká například daňové přiznání. V realitní kanceláři Azolo Reality jsou na to připraveni. Každá nemovitost se musí pečlivě nachystat, než bude připravena do prodeje. Co to přesně obnáší?

  • Určitě dobře víte, že právě snímky prodávají různé zboží, jsou alfou a omegou.
  • Inzerát musí být pečlivě napsán, čtivá forma je vždy zásadní. A co třeba videoprohlídka?
  • Technický audit nemovitosti. Reklamaci skrytých vad si přece žádný prodávající nepřeje.
  • Zásadní je také home staging. Jinak řečeno, interiér nemovitosti by měl vypadat lákavě.

Důvěryhodnost nabídky hraje velkou roli

Komu budete věřit víc? Inzerátu pod hlavičkou realitky? Nebo vás spíše zaujme inzerce přímo od majitele? Ano, profesionalita prodává, to je známá pravda. Pokud bude inzerát sepsán vzorovou češtinou, nebude mu chybět žádná podstatná informace a doprovodem se stanou kvalitní snímky, není co dodat. Taková nabídka zaujme na první pohled mnohem víc, než pár slov o prodeji bytu a k tomu fotky z mobilu v poměrně nízkém rozlišení. Realitní kancelář Brno je tedy sázkou na jistotu, která už působí na trhu roky. Makléř zná velmi dobře pravidla marketingu a nastaví vše tak, aby byl inzerát lákavý. Bude k dispozici na telefonu i v nestandardní dobu, vždyť bonitní zájemce se může ozvat během pozdního odpoledne, protože během pracovního dne nenajde dostatek volného času.

Úspora za přímé náklady

V čem dalším spočívá výhoda spolupráce s RK? V jednom balíčku budete mít všechny služby a platíte jen provizi. Pokud byste vše řešili sami, máte na starosti komunikaci s advokátem, ale také prohlídky, inzeráty a také desítky telefonických rozhovorů. Realitní kancelář Brno je velmi pečlivá, postupuje systematicky a má spolehlivé reference, které si můžete snadno ověřit. Umí vyřešit i záležitosti, které vypadají na první pohled velmi složitě. Věcná břemena, exekuce, dědictví nebo zástavy a hypoteční úvěry s nimi spojené, na vše existuje odpověď. Cesta se najde vždy.

Komentáře

Komentáře