Jak správně vybírat komody? Není to nic složitého

Komody v dnešní době tvoří nedílnou součást převážné většiny českých domácností. Pokud jste se rozhodli i vy pro pořízení tohoto kousku do svého bytu, přečtěte si náš článek, který vám pomůže s výběrem ideálního produktu.

Mějte jasnou vizi

Základ úspěchu při pátrání po vhodné komodě vždy tvoří to, když má člověk předem danou jasnou vizi, jakým směrem by se chtěl ubírat. Rozmyslete si, jaký styl nábytku preferujete a co od komody vlastně očekáváte. Velmi důležité je i její samotné umístění, protože něco jiného budete hledat do ložnice a jiný design zase zvolíte do obývacího pokoje.
Co se týče materiálu, měl by vždy ladit se zbytkem vybavení ve stávajícím interiéru. To stejné samozřejmě platí taktéž o barvě a stylu, v němž by měla být komoda vyrobena. Jen si představte, jak hloupě by vypadala vedle moderní designové sedací soupravy komoda ve vyřezávaném vintage stylu. Jednotlivé prvky se snažte spíše harmonicky ladit k sobě, protože chaos v interiéru nepůsobí dobře na lidskou psychiku.

Myslete na praktičnost

Komoda by měla nejen vypadat dobře na pohled, ale současně by měla být samozřejmě i funkční. Svému uživateli musí poskytnout dostatek úložného prostoru, jinak její pořízení jaksi pozbývá smysl. Kromě toho myslete i na to, kolik péče bude daný materiál vyžadovat. Například černé lesklé plochy chytají prach jako magnet železo a vyžadují každodenní leštění. Jestliže máte malé děti, raději se vyhněte proskleným plochám, protože jinak riskujete velmi nepříjemnou nehodu.
Mrkněte se do internetového obchodu společnosti OKAY, kde na vás čeká celá řada kvalitních produktů. Kromě komod zde naleznete i další kusy nábytku jako rozkládací sedací soupravy či postele. Pokud příliš neholdujete nákupům přes internet, neváhejte navštívit jednu z jejich mnoha prodejen po celé ČR.

Komentáře

Komentáře