Nejkvalitnější osvětlení? Jednoznačně LEDkové!

Pro LED osvětlení jasně hovoří fakta. Je levnější, výkonnější i s delší životností. Chcete-li ušetřit, zbavte se klasických žárovek a investujte do LEDkových! 
LED osvětlení, to ovšem zdaleka nejsou jen LED žárovky. Možností, jak prakticky, ale i nápaditě osvětlit prakticky každou místnost v domě, je mnohem víc.

LED pásky do baru, vstupní haly i na toaletu

Toaleta, chodba, ale i bar v restauraci. Do všech těchto míst máte možnost instalovat třeba LED pásek. Ten totiž můžete snadno tvarovat, krátit i nastavovat a vytvořit s nim i velmi neotřelý a designově poutavý světelný prvek hrající všemi barvami.

Bílé i barevné

Jen bílou barvu mohou LED pásky rozehrát hned ve třech odstínech, ať již se jedná o studenou, neutrální nebo teplou bílou. Jaké dáte přednost? Nebo jste spíše pro barvy výraznější? Jejich zdrojem mohou být LED pásky RGB. Je libo modrá, zelená, nebo třeba purpurová? S LED pásky žádný problém.

Snadná instalace

Obáváte se instalace LED pásků? Tyto obavy rozhodně nejsou na místě. K jejich uchycení slouží k tomu určené lišty na LED pásky. Ty chladí světelný zdroj, a zabraňují tak jeho přehřívání. K upevnění LED pásek ovšem můžete použít i speciální hliníkové profily, difuzory a další koncovky, které budou zárukou, že vámi vybraný světelný zdroj vám bude dlouho a dobře sloužit, tedy svítit.

Moderní LED zářivky

Další kategorií jsou LED zářivky, které postupně nahrazují klasické zářivky T8, jež si většina z nás pamatuje ze škol, nemocnic a dalších zařízení. Často blikaly a vydávaly ne zrovna příjemný konstantní zvuk, který školákům bránil v soustředění. Tyto časy jsou naštěstí dávno pryč. Současné LED zářivky a trubice jsou o poznání výš, především co se čistoty podávaného světla a úspornosti týče. A nevydají ani hlásek!
Svět LED osvětlení je neskutečně pestrý. S jeho pomocí si doma můžete vytvořit hotové světelné království. Jeho provoz vás navíc ani nezruinuje.

Komentáře

Komentáře