Odložte zlepšováky: Aneb mnoho způsobů pro stěhování klavírů

Máte rádi hudbu a hrajete pravidelně na klavír nebo piano? To je moc krásná věc. Vytříbený hudební sluch a um je velmi ceněná dovednost. Jsou ale chvíle, kdy vám váš oblíbený hudební nástroj může pěkně znepříjemňovat život. Jako třeba když se začne lámat chleba ohledně jeho přesunu do nového. Straší vás představa stěhování klavíru nebo piana do nového působiště? Nebojte se, dneska se podíváme, jak si můžete cestu usnadnit.

Co třeba kladka?

My Češi jsme specialisté na různá řešení typu „udělej si dám“. Mohli bychom už od pradávna vyučovat moderní DIY a zakládat školy HACKů. Vždycky přijdeme s nějakým neotřelým řešením, které buď je funkční a všechno dobře dopadne. Nebo naopak vše úspěšně ztroskotá. Proč o tom ale mluvíme. Asi první, co začnete vymýšlet, budou možnosti, jak si pomoci sám. Co třeba taková kladka? Někam ji zavěsit… klavír vystrčit z okna a dostat jej na ulici.

Pustit ho ze schodů vs. chlapy do akce

Některé klavíry mají výsuvná kolečka. Co takhle ho jednoduše svést ze schodů dolů? Připravit si třeba ližiny, po kterých piano „opatrně“ svezeme dolů. Nebo jednoduše v rukávu s heslem „jsme přece silní chlapy“ jej vzít. A ty záda si už definitivně oddělat. Co takhle přestat přemýšlet tímto způsobem? Jsou činnosti, které se dají obejít, ale proč ničit klavír nebo tělo, když jsou tu lidé, kteří to dělají denně a rádi to udělají za vás?

Na koho se obrátit

Jak už jsme zmínili, jsou firmy, které to rádi udělají za vás. A některé dokonce tak rádi, že se nebojí dát si to rovnou do názvu společnosti. Plzeňská parta Stěhujemezavas.cz jsou sehraní chlapy, kteří zvládnou všechno. Stěhování klavírů je pro ně maličkost, kterou dělají svědomitě, rychle a za pár korun. Tak už přestaňte vymýšlet HACKy a nechte to jednou na profících.

Komentáře

Komentáře