Potřebujete halu na přechodnou dobu? Zkuste pronájem plachtových hal

Sháníte halu na skladování zboží, parkování nebo potřebujete sehnat prodejní stan? Nemáte dostatek financí na to, abyste si pořizovali vlastní halu nebo si zkrátka jen nejste jisti, zda je pro vás právě plachtová hala tím správným řešením? Není nic jednoduššího, než si ji nejprve vyzkoušet. Skladovací haly Ekonomik si totiž můžete půjčit.

Mobilní skladovací haly jsou v posledních letech velmi populárním řešením napříč různými odvětvími. A není divu. V jejich prospěch hraje rozebíratelná konstrukce a také maximální variabilita. Potřebujete halu jen na sezónu? Není problém. A navíc se můžete rozhodnout, zda se vám vyplatí halu koupit nebo pronajmout. Případně si ji nejdříve vyzkoušet a potom odkoupit.

Typizované haly různých velikostí

Plachtové haly Jabor mají spoustu výhod. Nejen, že jsou k dispozici v několika velikostech, ale potěší vás také jejich snadná montáž. Stejně snadno, jako se haly skládají se pochopitelně i demontují. Skladovací haly jsou široce používané také z toho důvodu, že k jejich výstavbě není nutné stavební povolení. Jediné, co potřebujete, je zpevněná a pokud možno rovná plocha.

Máte zájem o pronájem stanových hal? Potřebujete skladovat materiál, parkovat své zemědělské stroje nebo zakrýt místo zemních prací? Obraťte se na nás. Nabízíme pronájem hal za výhodných cenových podmínek. A každý si u nás vybere. Vybereme takový typ a rozměr haly, který bude vyhovovat vašim potřebám. Jistě vás potěší, že servis haly zprostředkujeme do 48 hodin.

Pronájem skladovací haly

Sháníte halu, kterou budete moci využívat jen v sezóně? Nebo potřebujete zajistit opláštěný skladovací prostor pouze na dobu, kdy budete svůj sklad rekonstruovat? Zkrátka hledáte řešení jen na přechodné období? Pak je vhodné zvolit pronájem mobilní skladovací haly. Halu pak použijete jen na dobu, na kterou ji budete potřebovat. Pak ji můžete vrátit a zboží opět skladovat v prostorách, na které jste zvyklí.

Obáváte se, že s montovanou halou budou jen zbytečné starosti? Nemějte strach. Rádi vám halu dopravíme na místo, které si určíte a navíc vám v případě zájmu pomůžeme také se samotnou montáží haly a vypnutí opláštění.. Stejně tak je možné si s námi domluvit, že po skončení nájmu halu opět naši zaměstnanci demontují či během pronájmu opraví případné poškození pláště haly. A pokud si chcete halu postavit svépomocí, také není problém. Stavba haly i její demontáž je opravdu jednoduchá.

Halu můžete později odkoupit

Pokud se vám využívání skladovací haly, kterou máte v pronájmu později zalíbí, můžete si halu bez problémů za zvýhodněnou cenu odkoupit. Případně pochopitelně můžete stávající halu vrátit a vybrat si z nabídky rozměrů a typů konstrukcí takovou, která pro vás bude vhodnější. Určitě vás potěší, že plachtové haly jsou opravdu kvalitní a jejich životnost dosahuje až třiceti let. Rozhodně tak nejsou vhodné pouze jako dočasné řešení.

Komentáře

Komentáře