Rekonstruujete nemovitost? Dřevěná podlaha je ta správná volba

Při renovaci domu či bytu je často nutné vyměnit podlahu. Pokud chcete, aby vám dlouho a dobře sloužila, poskytovala vysoký komfort a zároveň vypadala opravdu skvěle, pořiďte si dřevěnou. Dřevěné podlahy jsou prověřené časem a fakt, že je stejně jako naši předci hojně využíváme i dnes, sám o sobě svědčí o jejich skvělých užitných vlastnostech.

Proč vybrat právě dřevěnou podlahu?

Dřevo má v našich domovech své stálé místo a žádný z moderních materiálů ho doposud nedokázal zatlačit do pozadí. Má přirozený vzhled, krásnou kresbu a přívětivé barvy. Dřevěná podlaha bude skvěle ladit s nábytkem z masivu i s lakovanými povrchy výrazných barev. Podtrhne krásu starožitného sekretáře po babičce i polstrovaných křesílek s nohami ve tvaru lvích tlap. Dřevěné podlahy jsou ideální volbou i do interiéru v provensálském, vintage či rustikálním stylu.

Dřevěné podlahy jsou zárukou dlouhodobé spokojenosti

Dřevěné podlahy lze i opakovaně restaurovat. Když ztratí krásný vzhled, stačí obrousit svrchní vrstvu a povrch znovu ošetřit. Mohou tak dobře sloužit po mnoho desetiletí. I v domech z počátku dvacátého století jsou mnohdy původní dřevěné podlahy. A je-li o ně náležitě pečováno, dodnes vypadají skvěle.

Kde si pořídit dřevěnou podlahu?

Vynikající dřevěné podlahy vyrábí firma Barlinek. V její nabídce najdete více než sto druhů podlah vyrobených z různých dřevin včetně exotických. Můžete si vybrat povrchovou úpravu, která vám nejvíce vyhovuje. Kromě klasického vzhledu parket firma vyrábí i podlahy se zcela moderním designem. Velice oblíbené jsou třívrstvé dřevěné podlahy, které lze trvale přilepit k povrchu nebo nainstalovat pomocí zámkového systému jako plovoucí podlahu. Třívrstvá dřevěná podlaha navíc může být použita i v místnostech s podlahovým vytápěním.

Komentáře

Komentáře