Rohová kuchyně – i v malém bytě nabídne vše

Bydlíte v garsonce, nebo obýváte byt s kuchyňským koutem? I tak se nemusíte vzdát snu o krásné a moderní kuchyni. Řešením je rohová kuchyňská linka přímo na míru vašemu domovu.

Rohová kuchyně na míru

Co se v bytě rekonstruuje nejčastěji? Bytová jádra, tedy koupelny, a kuchyně. Právě tato místa procházejí vývojem a stále modernější prvky zútulňují vaše bydlení. Kdo bydlí v malém bytě, si ovšem myslí, že jeho se modernizace těchto míst netýká, protože zde není dostatek prostoru. Omyl! Právě menší dispozice jsou pro architekty výzvou, jak vyřešit praktičnost kuchyňské linky. Nechte si proto vypracovat na míru návrh kuchyně. Na něm uvidíte, jak se daná firma zhostila jasného úkolu: kombinace vašich požadavků s možnostmi, jež sféra kuchyňského vybavení nabízí. Rohová kuchyň šetří místo, pokud je zhotovená na míru, můžete mít po ruce vše, jako byste obývali i více metrů čtverečních. Systém rohového řešení totiž umožňuje, že v jednom místě bude dřez a odkládací plocha, k němu v pravém úhlu bude připojen sporák. Pak je spousta místa pro pracovní plochu, myčku i ledničku. Kdyby však byly tyto prvky v jedné linii, nevešly by se tam a prostor u zdi by byl ještě zbytečně nevyužit. Rohová kuchyňská linka však umožňuje lepší manipulaci a důmyslně dělí prostor.

Praktická rohová kuchyňská linka

Rohová kuchyň se hodí do malých bytů, lze ji instalovat i v rodinném domě, který budete chtít například rozdělit na dvě jednotky, až vám děti vyrostou a pořídí si vlastní rodinu, s níž budou nadále žít u vás. Nechte si tuto službu udělat na míru, však je to investice na dlouhou dobu. Nutno však podotknout, že se nejedná o nic přehnaně drahého, o to více neváhejte a oslovte profesionály v oboru. Například firma Gabon provádí kuchyně na míru do různých prostor – od rodinných domů až po byty. Díky bohatým zkušenostem vyřeší jakékoli dispozice místnosti, aby pohyb byl pro vás tím nejkomfortnějším.

Komentáře

Komentáře