Vestavěné sauny na míru se hodí i do moderních interiérů

Nesnažte se sami sebe přesvědčovat o tom, že dřevěná „saunovací budka“ umístěná v domácnosti je už sama o sobě moderní. Mít „nějakou“ saunu už dávno není luxusem. Tu si dnes pořizuje kde kdo. Skutečně luxusní sauny bývají spíše atypické, jsou na míru, vestavěné a doladěné do posledního detailu s duchem domu a interiérem.

Sauny na míru už dávno neznamenají jen to, že vám je někdo stluče“ na klíč, nebo třeba uzpůsobí atypickému prostoru v podkroví. Nemusíte se děsit. Dobrá dodavatelská firma do vaší designové koupelny rozhodně nepostaví dřevěnou budku z modřínu, která bude vypadat stejně, jako by se k vám do koupelny přenesl objekt ze zcela jiné dimenze. Finskou saunu si doma máte možnost nechat postavit tak, aby do vašeho interiéru nenásilně zapadla. Bude jeho neoddělitelnou součástí, a přes veškerý moderní design nabídne přesně to, co má sauna nabídnout. A třeba i mnohé navíc, co je typické pouze pro luxusní sauny.

Finská sauna na míru Harvia

Firma Horavia dělá sauny jinak. Její atypické sauny vychází z designových interiérů Harvia a zosobňují finskou úctu k saunám a tradici k saunování. Každé stavbě sauny předchází její vizualizace. Ve firmě směle tvrdí, že si umí poradit skutečně s každým prostorem. Sauny se dodávají s nejmodernějšími technologiemi a samozřejmě též s kompletním servisem, včetně prodloužené záruky na pět let.

Sauna, která je jedinečná

Každá realizovaná sauna na míru od společností Horavia vypadá skutečně jinak a byla uzpůsobena potřebám i technickým či vizuálním preferencím objednavatele. Dodávají se pouze prověřené a kvalitní technologie, stejně tak jako materiály. Zákazník si má možnost volit z mnoha způsobů ohřevů, osvětlení i různých detailů. Tyto luxusní doplňky posouvají vestavěné sauny na míru na zcela jinou úroveň, než na kterou dosáhnete nákupem konvenční sauny, či dokonce sauny v hobby marketu.

Komentáře

Komentáře