Tyčový mixér: malý velký pomocník

Pořád ještě sháníte dárky na poslední chvíli a přemýšlíte, co by vašim blízkým udělalo radost? Pomocník, který ušetří práci i čas a pomůže s přípravou oblíbených dobrot, je skvělým tipem na vánoční dárek pro mladé páry i vícečlenné rodiny.

Mnohostranné využití

Skoro jako domácí úkol na sepsání co nejvíce sloves může být popis činností, které jsou potřeba k uvaření oběda nebo k přípravě snídaně. Pokud pomineme naprosto jednoduchá jídla z jedné misky a polotovary, musíme těch činností dělat opravdu mnoho. Krájet, sekat, mixovat, míchat, dávkovat, mazat, loupat a spousta dalších. Některé z nich by na ruční práci byly velmi náročné, a tak je svěříme raději mixéru. Ten tyčový je kdykoli po ruce, nemusí se nijak složitě sestavovat, a tak je velmi oblíbeným pomocníkem v kuchyni nejen při přípravě rodinného oběda.

Rychlý a jednoduchý

Velký mixér, který máme na lince nebo schovaný v ní, používáme také často, ale třeba polévku v hrnci s ním nerozmixujeme. Stejně tak příprava dětských přesnídávek a příkrmů, zeleninových pyré i ovocných dezertů by bez tyčového mixéru byla zdlouhavá a náročná. Ruční mixér jednoduše ponoříme do hrnce nebo misky a zapneme, žádné přelévání nebo pasírování už není nutné. Tyčový mixér Orava je ideální pomocník, kterého můžete bez obav použít i na mixování horkých pokrmů, jako jsou krémové polévky a omáčky. Výkon 800 W jde plynule regulovat a díky funkci 3 v 1 ho můžete používat také na šlehání a sekání. Univerzální sekací nůž zvládne maso, ořechy i drcení ledu a čistění všech částí je velmi jednoduché, stačí je dát do myčky na nádobí. Ergonomický design a snadné ovládání dělají z mixéru univerzálního pomocníka do kuchyně, který nám usnadní přípravu jídel a ušetří čas.

V každé kuchyni se najdou přístroje, které moc nevyužíváme, tyčový mixér mezi ně ale rozhodně nepatří. Je vždy rychle připraven, nezabere moc místa a pomůže nám ušlehat, nasekat nebo rozmixovat vše, co potřebujeme.

Komentáře

Komentáře